Online Flower Auction stelt een nieuwe CEO aan

Online Flower Auction stelt een nieuwe CEO aan

Daniëlle Strating- Geijteman start op 1 oktober 2022 als de nieuwe CEO van Online Flower Auction (OFA). Zij volgt daarmee Freek Smoes op die het afgelopen jaar als interim CEO de fundering van Online Flower Auction heeft gelegd. Met de komst van Strating- Geijteman wil Online Flower Auction de organisatie verder professionaliseren en haar groeiambities waar gaan maken.

Strating- Geijteman heeft in haar 25 jaar bij Rabobank verschillende functies bekleed in zakelijk bankieren, management en internationaal zakendoen. Momenteel is zij de lead developer en senior consultant van Rabo Sustainable Business Advisory. De afgelopen jaren heeft haar focus gelegen op het samen met de klanten ontwikkelen van een nieuw propositie voor de bank: een strategisch managementinstrument voor bedrijven (en investeerders) om de impact van hun activiteiten op het gebied van duurzaamheid te meten, te monitoren en te rapporteren.

Haar roots heeft Strating- Geijteman liggen in de vershandel. Als dochter van een zeevisgroothandelaar heeft zij al op jonge leeftijd kennis gemaakt met de internationale handel en verwerking van verse producten en veilingen.

Strating- Geijteman over haar aanstelling: "Terugkeren in de vershandel voelt als thuiskomen. De basis die ik heb opgebouwd in mijn diverse vorige functies kan ik inzetten om te bouwen aan de verdere professionalisering en groei van Online Flower Auction. In de rol van CEO krijg ik de kans om mijn energie, resultaatgerichtheid, innovatief vermogen en kennis van duurzame transities om te zetten in een stevige missie en duurzame groeistrategie voor de lange termijn."

Freek Smoes (interim CEO OFA): "Het afgelopen jaar hebben we hard gewerkt aan het bouwen en lanceren van Online Flower Auction. Nu de basis stevig staat is een volgende fase aangebroken en tijd voor mij om het stokje over te dragen. Ik wens Daniëlle veel succes in haar nieuwe rol!"

Paul Holla en Arie van den Berg (initiatiefnemers OFA): "Met Daniëlle hebben wij een daadkrachtige nieuwe CEO in huis gehaald, zij wordt het gezicht van het bedrijf. Door haar kennis van de sector en ervaring in het internationaal zaken doen is zij dé aangewezen persoon voor deze functie. Daarnaast zit het ondernemerschap bij haar in het bloed en wij zijn dan ook heel enthousiast dat ze Online Flower Auction komt versterken."

Online Flower Auction is de nieuwe veilingklok en hét systeem voor toekomstbestendig veilen. Op dit moment worden rozen geveild van zowel Nederlandse als buitenlandse kwaliteitskwekers. In de toekomst worden er ook andere productgroepen toegevoegd. Een van de voordelen van Online Flower Auction is het aftuin veilen waarbij er markgericht geveild wordt en flexibel wordt ingespeeld op de vraag van de markt.

Bron: Goedemorgen

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie