Gratis kaarten opening Daily Trade Fair Venlo

Gratis kaarten opening Daily Trade Fair Venlo

Op zondag 24 september en maandag 25 september opent Daily Trade Fair Venlo volledig haar deuren! Hét inspiratieplatform voor professionals in de hospitality en interieurbranche. Het belooft een feestelijke opening te worden vol inspiratie!

Tijdens de openingsdagen zijn er allerhande festiviteiten. Er worden presentaties gegeven door interieurarchitect Hans Kuijten en micro-groenten ondernemer Rob Baan. In restaurant The Stage zijn er kookdemo’s. In de diverse showrooms van partners zijn er wijnproeverijen, live demo’s en inspiratiesessies. En deze dagen worden bezoekers natuurlijk ook getrakteerd op heerlijke hapjes en drankjes.

Meer dan 120 partners zijn aanwezig bij de start van Daily Trade Fair Venlo. Een diversiteit van toonaangevende bedrijven, van internationale topondernemingen die zich presenteren met een eigen showroom tot lokale starters die hun producten presenteren op de playground; een platform voor jong talent. Ook is er een culinair podium; restaurant The Stage. Van het meubilair tot de complete keuken, alles hier is ontwikkelt samen met partners. Een restaurant boordevol noviteiten, zodat bezoekers volop inspiratie op kunnen doen.

Daily Trade Fair Venlo gaat 350 dagen per jaar open, zo kunnen bezoekers altijd een geschikt moment vinden om te komen. Jaarrond zijn er ook diverse shows en evenementen. Het karakteristieke pand, een voormalige bloemenveiling, leent zich hier bijzonder goed voor.

Daily Trade Fair Venlo is alleen toegankelijk voor branchegerichte wederverkopers en professionele eindverbruikers. Er zijn nog gratis kaarten ter beschikking voor het openingsevenement, deze zijn te bestellen via www.dailytradefairvenlo.com/opening.

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie