Slimme horloges op werkvloer J&P ten Have

Slimme horloges op werkvloer J&P ten Have

Dit voorjaar heeft J&P ten Have op haar twee locaties OPUSWatch geïntroduceerd. OPUSWatch maakt het mogelijk om met één druk op de knop arbeidshandelingen vast te leggen waardoor er een beter inzicht in de kostprijs ontstaat.

“Wij waren daarom al enige tijd op zoek naar een systeem om de arbeid makkelijker te kunnen registreren. Een vereiste van ons was dat het echt makkelijk moest zijn en dat medewerkers niet naar terminals hoeven lopen. Bij toeval kwamen wij in aanraking met OPUSWatch die op dat moment vooral in de snijbloemen actief waren.” vertelt Gerard van Deventer.

In een gedegen testperiode heeft OPUSWatch de smartwatch applicatie OPUSEasy gevalideerd en daarna zijn beide locaties aan de Kreekrug en Herenwerf voorzien van het systeem. Elke medewerker kan nu eenvoudig informatie vastleggen.

Ondertussen lopen er ook gesprekken samen met andere potplantentelers om een beter inzicht te krijgen in de kosten van het order-klaar maken. De smartwatch van OPUS zou zich perfect lenen om beknopte orderinformatie te presenteren aan de medewerkers en tegelijk de kosten van een order in beeld te brengen.

Bron:

Deel artikelVandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie