Xsect houdt insect buiten

Xsect houdt insect buiten

THEMA KLIMAATSCHERMEN - Svensson introduceert Xsect, een nieuw assortiment insectennetten met behoud van maximale ventilatie.

De unieke structuur en garens zijn zo ontworpen dat zelfs de kleinste insecten buiten worden gehouden, terwijl een maximale ventilatie blijft behouden voor een koeler, minder vochtig klimaat. Een beter klimaat voor gewas én mensen, aldus Svensson.

De unieke insectennetten Xsect zijn zodanig gefabriceerd dat zij schadelijke insecten buitensluiten met behoud van maximale ventilatie. Zo wordt een beter kasklimaat gecreëerd. Xsect is op een unieke manier ontwikkeld met superieure, dunnere en gepatenteerde 3-D garens. Hierdoor zijn ze duurzamer en effectiever tegen plagen. 

"Xsect voldoet aan de strenge kwaliteitseisen van Svensson en er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige grondstoffen. Ons R&D-team werkt voortdurend samen met telers over de hele wereld. Die samenwerking stelt ons in staat om de beste technologieën en producten op de markt te brengen. Xsect is ontworpen om levenslang uitstekende prestaties te leveren. De insectennetten zijn uv-bestendig en uiterst slijtvast, wat ze een duurzame oplossing voor insectenbestrijding maakt."

Bekijk hier een video

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie