Win boek Plant Empowerment

24-09-2021    10:14   |    Goedemorgen

De Plant Empowerment Implementation Partners zijn dit jaar aanwezig op de GreenTech Live & Online, die plaatsvindt van 28 tot 30 september. En je kunt iets winnen...

"Deze belangrijke beurs voor tuinbouwtechnologie stelt professionals in staat om opnieuw in contact te komen met de wereldwijde tuinbouw community, zowel live in Amsterdam RAI als online via het virtuele platform. De Plant Empowerment Implementation Partners kijken er naar uit om tijdens het live-evenement bij te praten met telers en andere professionals die actief zijn in de tuinbouwsector."

De filosofie van Plant Empowerment draait om het duurzaam telen van glastuinbouwgewassen door het ondersteunen van de balansen van de plant. Het uitgangspunt is het stimuleren en bevorderen van de natuurlijke vitaliteit van de plant door optimale groeiomstandigheden te creëren, zowel bovengronds als in de wortelzone. Dit kan alleen worden bereikt door een geïntegreerde aanpak.

Tijdens het evenement kunnen bezoekers terecht bij de stands van de Plant Empowerment Implementation Partners en kunnen ze gratis meedoen aan een prijsvraag om kans te maken op het Plant Empowerment boek. Er zijn 25 exemplaren te winnen. Bezoek hiervoor een van de stands van Hoogendoorn Growth Management, LetsGrow.com, Saint-Gobain Cultilene, Hortilux Schréder, Koppert Biological Systems of Ludvig Svensson.

De trekking en prijsuitreiking vindt plaats op vrijdag 1 oktober. De 25 winnaars worden bekendgemaakt op de website van Plant Empowerment en zullen ook individueel per e-mail worden gecontacteerd.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Instagram: Tomatokids

Tomatoworld ontving de kinderen van haar partners in het kader van de Dutch Food Week, zo valt te zien op...