Westland Event komt eraan

05-12-2018    14:32   |    Goedemorgen

Het jaarlijkse Westland Event wordt vrijdag weer gehouden. Het thema dit jaar is 'datagedreven tuinbouw'. Als toonaangevende glastuinbouwgemeente wil Westland een platform bieden waarop overheden, ondernemers en het onderwijs elkaar kunnen ontmoeten en kennis delen over belangrijke ontwikkelingen in de glastuinbouwsector. Het Westland Event brengt zo’n 650 ondernemers, beleidsmakers en belangenvertegenwoordigers uit het glastuinbouwcluster samen.

Verschillende sectoren zijn actief bezig met toepassingen van data, voor bijvoorbeeld nieuwe producten, diensten of bedrijfsprocessen. Maar wat houdt het eigenlijk precies in? Hoever is de sector met deze ontwikkelingen en welke kansen liggen er voor de glastuinbouw als deze middelen nog actiever worden ingezet? Tijdens het Westland Event zullen datadeskundigen en tuinbouwondernemers de aanwezigen meenemen in de mogelijkheden die ontstaan als datagegevens en tuinbouwkennis succesvol worden samengevoegd.  


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Throwback: Girlpower!

Gedurende de zomerperiode zetten we op deze plek in de nieuwsbrief elke dinsdag en donderdag een 'throwback' naar een bijzonder, opvallend,...