Waterdrinker GTC springt het voorjaar tegemoet

21-02-2020    08:05   |    Goedemorgen

Nu de dagen langzaamaan weer iets langer worden gaan we richting de kick-off van het (voorjaars)seizoen in het Waterdrinker Green Trade Center (GTC). Tijdens de komende editie van de GTC Days, van 8 – 10 maart, wordt niet alleen het seizoen afgetrapt, ook de nieuwe trend ‘Refined Femininity’ gaat dan in.

"Tijdens het voorjaar verrast de natuur ons. Bloemen en planten ontkiemen in verfijnde vormen en kleuren langzaam. Nieuw leven geeft zich bloot op een vrouwelijke en elegante wijze. In het GTC staan we deze editie stil bij de puurheid van die ontluikende natuur. Kortom volop inspiratie met mooie voorjaarsdagen zoals Pasen en Moederdag in het vooruitzicht!"

The Future is now
Afgelopen editie van de GTC Days stonden de Future Plants nog te schitteren als ‘future stars’. Deze editie zijn een aantal van deze sterren dan ook echt verkrijgbaar in het GTC. Ze zullen zichzelf tijdens de GTC Days presenteren als Novelty & Specialty in de entree én op het Noviteitenplein van het GTC.

Nu de eerste goede voornemens gestrand zijn, is het tijd voor groene voornemens, meent Waterdrinker. "Duurzaamheid is voor velen geen onbekend begrip meer, maar hoe herkent u als klant duurzame bloemen en planten? Onze experts laten het tijdens de GTC Days graag zien."

Prins Ananas
Ook deze editie zijn er weer diverse presentaties te bewonderen. Een van de highlights is de Bromelia presentatie met in de spotlight de Ananasplant. "Tijdens de GTC Days zijn er diverse leuke activiteiten waaronder (op zondag) een heuse ontmoeting met “Prins Ananas”. Een mooie én exclusieve kans om in te spelen op de aandacht die ook Bloemenbureau Holland besteed aan deze opvallende bromelia op consumentensite Mooiwatplantendoen.nl."

Daarnaast maken kopende klanten op zondag, maandag en dinsdag kans op verrassende, groene prijzen bij het GTC Rad en zijn er leuke Meet & Greets. Gedurende de hele week zijn er volop Novelties & Specialties, extra veel GTC Deals en dé must haves van het seizoen. En het GTC-team staat iedere dag klaar met koffie, thee en wat lekkers.

De openingstijden van de GTC Days zijn:
Zondag 08-03, 05.00-14.00 uur (let op: langer geopend!)
Maandag 09-03, 05.00-21.00 uur
Dinsdag 10-03, 05.00-21.00 uurReacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws