Voorronde NK Bloemsierkunst bij FloraZON

22-06-2018    09:53   |    Goedemorgen

Het Nederlands Kampioenschap Bloemsiertkunst komt er weer aan en op diverse plekken in Nederland maken de bloemkrijgers zich op voor de strijd.

Maar liefst 16 deelnemers strijden donderdag 28 juni bij FloraZON om een plek in de finale van het Nederlands Kampioenschap Bloemsierkunst. Deze laatste voorronde heeft een prachtig deelnemersveld, het beloofd een spectaculaire en spannende dag te worden! De petalen en sepalen zullen, bij wijze van spreken, door de lucht vliegen!

Om 10.00 uur beginnen de kandidaten aan werkstuk 1. Van 13.00 – 14.45 gaan zij pitchen, en om 15.15 uur en 16.45 uur beginnen zij aan werkstuk 2 en 3. Omstreeks 19.30 uur zal de jury de uitslagen bekendmaken.

Alle bloemisten, branchegenoten en media zijn van harte welkom om te komen kijken bij de wedstrijden. Ook worden alle werkstukken bij FloraZON tentoongesteld.

De finale is op 4 en 5 september 2018 tijdens het VBW vakevent Florall Inspiration in Veenendaal. De winnaar van de finale vertegenwoordigd in 2020 Nederland op het EK in Polen, dus dat zal zorgen voor een felle strijd.

Deelnemers voorronde Venlo:

Anniek Siegers uit Norg
Astrid Meijerink uit Neede
Britt Janssen uit Bulsberg
Dorien Laarhoven uit Oosterhout
Hanneke Frankema uit Schipluiden
Janice Verheijen uit Geertruidenberg
Jolanda Kuiphuis-Hofsink uit Tubbergen
Kristel van Dijk uit Nieuwveen
Lily Beelen uit Horst
Marjan Postma uit Genemuiden
Marla Hoorn uit Giethoorn
Ruud Hazelaar uit Bleiswijk
Tanja Platschorre-Taalman
Tom Siebers uit de Mortel
Vera van Loenen uit Well
Yara Willemsen uit Kilder 


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws