Volg de nieuwbouw van Nature's Pride online

09-09-2020    11:06   |    Goedemorgen

De aanbouw van Nature’s Pride is gestart. Vrijdag 4 september jl. vond het officiële moment plaats achter het huidige pand, waar in het bijzijn van alle bouwpartners de eerste symbolische paal de grond in werd geslagen. Hiermee begint de bouwperiode van de uitbreiding van Nature’s Pride die naar verwachting eind 2021 operationeel is.

Een dag voor het officiële moment was het een feestelijke dag voor de medewerkers van Nature’s Pride.  Geheel coronaproof liepen medewerkers naar het bouwterrein, waar verschillende activiteiten werden gehouden. Zo konden ze hun naam achterlaten op de aanwezige voetstukken. Deze voetstukken dienen als onderdeel van het heiwerk. Op deze manier symboliseert Nature’s Pride dat de organisatie gedragen wordt door alle medewerkers. Nature’s Pride gelooft er namelijk in dat je alleen samen kunt groeien.
Voor het heien wordt er gebruikgemaakt van Vibro-palen. Dat houdt in dat de vibrobuis wordt ingeheid en wanneer het de juiste diepte heeft bereikt wordt deze gevuld met wapeningsstaal en beton, waarna de buis uitgeheid wordt met behulp van trekramen. Wat overblijft is een betonnen paal die in de grond zal uitharden.

De toenemende vraag naar het Ready-to-Eat assortiment en het succes van Apeel maken dat Nature’s Pride snel groeit. De uitbreiding geeft meer ruimte om te rijpen en het logistieke proces te stroomlijnen. Daarnaast kent het nieuwe pand nog betere arbeidsomstandigheden door een hoge mate van robotisering. Er komt een geautomatiseerd warehouse en verpakkingsrobots bij de sorteerlijnen. Alles staat in het teken van een efficiënte supply chain in een duurzame omgeving. Zo streeft de importeur om ook in de toekomst een partner te zijn die leverbetrouwbaarheid koppelt aan een hoge kwaliteit van haar producten.
Alle ontwikkelingen rondom de nieuwbouw kunnen vanaf nu gevolgd worden op: www.naturespride-bouwt.nl. Op deze website staat het laatste nieuws, meer informatie over de uitbreiding en kan er kennis worden gemaakt met de bouwpartners.


Reacties (1)

Y The Wait 2 weeks ago

Vielen Dank, dass Sie uns die Informationen mitteilen, die wirklich hilfreich sind.

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Instagram: Duurzame bloemen

Wist je dat Grodan ook een gewasspecifiek assortiment substraten heeft voor de bloementeelt? Het bedrijf laat...