Vialle in bestuur AVAG

Vialle in bestuur AVAG

Richard Vialle, verbonden aan Crux Agribotics en CCO bij Kind Technologies, is tijdens de algemene ledenvergadering van 20 april benoemd als nieuw bestuurslid van AVAG. Hij neemt de functie over van Bas Lagerwerf, die heeft besloten naast zijn werkzaamheden bij Berg Hortimotive zijn bestuursfunctie bij AVAG neer te leggen.

"Het AVAG-bestuur ziet Vialle als een sterke aanvulling van het bestuur. Zijn visie, innovatieve benadering en coöperatieve houding passen heel goed bij de AVAG-cultuur", aldus voorzitter Annie van de Riet. Richard Vialle: "Ik kijk er enorm naar uit om een steentje bij te dragen aan de industrie, de attractiviteit en het strategische belang."

AVAG is de organisatie waar Nederlandse bedrijven samenwerken op het gebied van integrated growing systems, componenten en bijbehorende service. AVAG ondersteunt haar leden op het gebied van Innovatie, kwaliteit, internationalisering & arbeidsmarkt. Bedrijven aangesloten bij AVAG staan garant voor hoge kwaliteit, afgestemd op elke markt, voor elk gewas in elk klimaat.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie