Vanmiddag op Paprika: Jungle Talks

Vanmiddag op Paprika: Jungle Talks

Vanmiddag keert Jungle Talks terug op Paprika Tasty Radio. Na een eerste serie uitzendingen in het voorjaar start Ed Smit nu met een nieuwe serie op de tuinbouwzender, waarbij verschillende landen centraal staan. Vandaag: Kenia.

In het voorjaar van 2020 besprak Jungle Talks op Paprika Tasty Radio iedere donderdag met Nederlanders actief in het buitenland de kansen in de tuinbouw. Dit najaar krijgt deze radioshow een vervolg en op tweewekelijkse basis worden weer de tuinbouwontwikkelingen in een aantal landen besproken. Ook de landbouwraden ter plekke doen hier actief aan mee. Met vandaag Kenia in de spotlights, gevolgd door Italië, Oekraďne, Brazilië en China.

Behalve Paprika Tasty Radio, ondersteunt RVO deze serie en geeft de Nederlandse Landbouwraad ter plekke een overzicht van de tuinbouwsector in zijn of haar werkgebied.

Vanmiddag kun je van 16.00 -17.30 uur naar de eerste uitzending luisteren. Je hoort dan Ingrid Korving, Landbouwraad bij de Nederlandse Ambassade in Nairobi, Judith Zuurbier, director Van Kleef Roses, Geert Roijakkers, managing director van Agricalla en Jeroen van der Hulst van Flowerwatch. Ed Smit van Jungle Talks presenteert het programma vanuit Costa Rica.

Dit programma kun je beluisteren via www.paprikatastyradio.nl, maar je kunt je ook aanmelden en inloggen via deze link. Het is mogelijk om via de mobiel of laptop mee te kijken maar je kunt dan ook via de chat direct vragen stellen aan de gasten. Jouw vragen kunnen dus tijdens de uitzending nog aan bod komen.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie