Vanmiddag 16.00 uur: Jungle Talks 2... Spain!

Vanmiddag 16.00 uur: Jungle Talks 2... Spain!

Vanmiddag kun je alweer luisteren naar de derde aflevering van 'Jungle Talks 2…' Na Mexico en Zuid-Afrika blijven we dit keer iets dichter bij huis en gaan we de uitzending wijden aan Spanje.

De tuinbouwsector in Spanje staat anderhalf uur centraal en vooral de kansen die er liggen voor Nederlandse handelaren, toeleveranciers en investeerders. 

Jungle Talks en Paprika Tasty Radio hebben allebei als doel om mensen met elkaar te verbinden door ze te voorzien van informatie en entertainment. Jungle Talks doet dat door alweer 6 jaar tuinbouwwebinars te organiseren. Paprika door radio te maken. En nu is er dus een tuinbouwradioprogramma dat over grenzen heen kijkt en stapt.

Vanmiddag om 16.00 uur gaan we in gesprek met Nina Berendsen, Landbouwraad op de Nederlandse ambassade te Madrid, Vincent Looije (tomatenproductie, een goede bekende in het vak), Ton Olsthoorn, misschien wel de Nederlandse nestor in Spanje en tenslotte met Kris de Smet van Koppert Biological Systems die jarenlang directeur is geweest van de vestiging van Koppert in Spanje, maar inmiddels de Europese activiteiten van Koppert commercieel aanstuurt vanuit Spanje.

Het belooft dus weer een interessante, inspirerende en hopelijk ook nog leerzame uitzending te worden over het land waar natuurlijk veel groente geteeld wordt in de regio's Almeria en Murcia, maar waar nog veel meer gebeurt op tuinbouwgebied.

Het programma wordt vanuit Costa Rica gepresenteerd door Ed Smit van Jungle Talks. Download de Paprika-app voor iOS of Android via www.paprikatastyradio.nl of gebruik de app van TuneIn, die hier te downloaden is. Maar je kunt ook meekijken door hier in te loggen. Je kunt dan ook actief vragen stellen en je maakt ook nog eens live mee hoe digitale webinar / radio gemaakt wordt. Tot donderdag dus vanaf 16.00 op Paprika Tasty Radio of online!

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie