Valto viert jubileum

Valto viert jubileum

Valto bestaat 15 jaar. Het bedrijf zegt heel trots te zijn op waar het nu staat en uit te kijken naar de toekomst.

Thorben Looije, directeur van Valto, kijkt samen met zijn team terug op 15 jaar Valto en werpt een blik vooruit op de toekomst. Leo Looije vond in 2005 een kansrijke oplossing voor het pepinomozaďekvirus. Deze ontdekking heeft de basis gelegd voor het familiebedrijf Valto. De passie voor het optimaliseren van de kwaliteit van groentegewassen is altijd een belangrijk onderdeel geweest van het DNA van de familie Looije en het team van Valto.

"Over de afgelopen jaren hebben we vele hectares tomaat in verschillende landen mogen beschermen tegen het pepinomozaďekvirus met behulp van V10. Teelten worden echter ook door andere virussen bedreigd. Ook hiervoor zoeken we met Valto continu naar oplossingen. We hebben veel ervaring met crossprotectie in tomaat en we zijn aan het onderzoeken bij welke gewassen en tegen welke virussen deze methode nog meer toepasbaar is."

Het 15-jarig bestaan is een mooi moment om de deuren van Valto te openen, vindt het bedrijf. "Wegens de coronamaatregelen kunnen we niet letterlijk onze deuren openen en hebben daarom een jubileumpagina ontwikkeld met een 'uniek kijkje achter de schermen'. Op deze pagina vind je niet alleen de belangrijkste mijlpalen, we laten jullie ook meer zien over onze oplossing, onderzoek en bedrijfscultuur."

Ga naar www.valto15jaar.nl om de jubileumpagina te bezoeken.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie