Start actueel horti thema Kassensloop & Gebruikt

Start actueel horti thema Kassensloop & Gebruikt

THEMA SLOOP & GEBRUIKT - Deze hele week staat het actueel horti thema Kassensloop & Gebruikt centraal op Goedemorgen en Paprika Tasty Radio. Vanochtend is het thema afgetrapt door Aad Tijsen op de tuinbouwzender van Nederland.

De hele week lees je in de nieuwsbrief van Goedemorgen berichten over kassensloop en gebruikte materialen. Samen met verschillende bedrijven worden de laatste actualiteiten op dit vlak gedeeld via de websites en in de nieuwsbrieven op Goedemorgen. Maar ook op tuinbouwzender Paprika Tasty Radio komt het thema de hele week veelvuldig aan bod met gasten in de studio en aan de telefoon. Aad Tijsen, uitgever van Holland Hortimedia en presentator op Paprika Tasty Radio, trapte het actuele horti thema van deze week af. Hij sprak onder andere met Jolanda Bredewoud over de geschiedenis en het succes van Tuinbouw Marktplaats.

Gebruik de Paprika-app voor iOS of Android of de app van TuneIn, die hier te downloaden is, om mee te luisteren op Paprika Tasty Radio. Je beluistert de tuinbouwzender in de kas, op kantoor, thuis en onderweg. Alle live uitzendingen zijn later op de dag ook terug te luisteren via goedemorgen.podbean.com.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie