Drie Roselily-varianten

15-07-2020    09:54   |    Goedemorgen

De Roselily Samantha, Sara en de witte Sita zullen dit jaar als Decorum-noviteit onder de aandacht gebracht worden.

Roselily staat voor een serie dubbele lelies zonder sterke geur én zonder stuifmeel. Daarbij heeft de bloem een bijzonder hoge sierwaarde en is deze ook nog eens lang houdbaar. Alle Roselily-varianten worden door Van Schie gekweekt met 5 bollen in een 19cm pot.
 
Roselily Samantha
Roselily Samantha heeft stevige stelen en recht opstaande bloemknoppen. De bloemen zijn hardroze met een wit randje. Deze variëteit is ook bekend als snijbloem.

Roselily Sara
Roselily Sara heeft grote roze bloemen met een donkere middennerf en spikkels naar het lichtgroene hart. De lieflijke Sara heeft minimaal 18 licht uit elkaar staande knoppen per plant, wat een mooi gevuld boeket op pot geeft. De bloemen hebben door de plantopbouw elk ruimte om tot volle bloei te komen.

Roselily Sita
Roselily Sita is een van de nieuwste aanwinsten in de Roselily op pot collectie en daarmee heeft Van Schie ook een goede witte Roselily aan het assortiment toe kunnen voegen! Sita heeft mooie ronde bloemknoppen (15+) die zich openen tot grote witte bloemen met een gele nerf naar het hart en roze spikkels.
 
Voor aankomend seizoen heeft Van Schie een nieuwe hoes en label ontwikkeld voor de Decorum Roselily variëteiten in het thema ‘MORE’.  De Decorum Roselily snijlelies van Moerman Lilium worden ook in een hoes met dezelfde uitstraling geleverd. Op de luxe hoes met fuchsia als hoofdkleur, staan drie verschillende Roselily bloemen en een sfeerfoto. De hoes laat goed zien dat het gaat om een gevuldbloemige lelie. Daarnaast wordt de plant voorzien van een bijpassend Roselily label op kleur.

De bijzondere planten zijn verkrijgbaar bij Van Schie tot en met week 44.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws