600 orchideeën Piet Vijverberg sieren Keukenhof

26-03-2018    09:15   |    Goedemorgen

Keukenhof heeft op 22 maart weer haar deuren voor het grote publiek geopend. Traditiegetrouw is er in het Beatrix Paviljoen gedurende acht weken een orchideeën tentoonstelling. Piet Vijverberg toont in dit paviljoen bijna 600 White World orchideeën.

Dit is niet het eerste jaar dat de White World orchidee tijdens Keukenhof te bewonderen is. In 2017 leverde Piet Vijverberg namelijk al een aantal orchideeën voor het Beatrix paviljoen. De producten in het paviljoen moeten gedurende de openingsperiode prachtig van kwaliteit blijven en daar blinkte de White World toen al in uit. Daarom werd Piet Vijverberg dit jaar gevraagd om maar liefst 600White World orchideeën te leveren.
 
White World
De White World is een uitzonderlijk witte Phalaenopsis die exclusief door Piet Vijverberg wordt geteeld. White World bloeit veel langer dan alle andere witte soorten en valt op door haar enorme bloemen en maximale kwaliteit. De arrangeurs van Keukenhof hebben de White World orchideeën op en rond de imposante ‘foto toren’ centraal in het paviljoen toegepast. Het Keukenhof thema is dit jaar ‘Romantiek in bloemen’ en de witte orchideeën passen hier perfect bij. De orchideeën show is de gehele Keukenhof periode, van 22 maart tot en met 13 mei te bewonderen. Jaarlijks wordt Keukenhof door zo’n 1,4 miljoen mensen uit de hele wereld bezocht.

(Foto: Anouk Raaphorst Fotografie)


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Blog: Haast u langzaam

Een weblog van Jolanda Heistek. Zij is programmamanager bij Greenport West-Holland. Jolanda schrijft deze...