Persoon Potplanten gestart met Feel Green-label

22-11-2019    09:57   |    Goedemorgen

Persoon Potplanten is met een aantal groene planten gestart in de duurzame Feel Green lijn van Decorum. Op dit moment zijn diverse Alocasia's, de Philodendron en Schefflera beschikbaar in Feel Green.

Het Feel Green assortiment is inmiddels beschikbaar bij +/- 15 Decorum kwekers. Stef de Jong, Accountmanager Decorum: "De uitbreiding met de groene planten van Persoon Potplanten is weer een volgende stap in de verduurzaming van ons assortiment."

Feel Green voldoet aan hoge duurzaamheidseisen. Kwekers streven naar een zo laag mogelijke CO2 uitstoot. Zij zijn Global of MPS-Gap én MPS-SQ gecertificeerd waardoor aan strenge eisen op het gebied van o.a. product traceerbaarheid, hygiëne en sociale aspecten wordt voldaan. Feel Green producten zijn Product Proof, ze bevatten een transparant proces met betrekking tot de registratie van de juiste (biologische) gewasbescherming. De verpakking en het etiket zijn gemaakt van afbreekbare en hernieuwbare materialen. Zo wordt het gebruik van plastic geminimaliseerd. Alle Feel Green producten kunnen worden geleverd in een kartonnen tray of meermalig fust. "Onze klanten hebben dus meerdere sterke argumenten om voor Feel Green te kiezen, niet alleen de verpakking, aldus Stef de Jong."


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Beekenkamp in de prijzen

Beekenkamp Plants Ornamentals heeft met volle trots de Regionale All-American Selection (AAS) Prijs gewonnen...