Om 12.00 uur: KAS Live! met deze week... NAGF en Stigas

15-10-2020    09:26   |    Goedemorgen

Tussen 12.00 en 13.00 uur kun je weer luisteren naar een nieuwe uitzending van KAS Live!, het radioprogramma van KAS Magazine met hart voor de teler. Vandaag onder meer aandacht voor de Nationale Groente- en Fruitdag en de Stigas-campagne 'Lichamelijke Belasting'.

Gisteren was het Nationale Groente- en Fruitdag. Een initiatief van het Nationaal Actieplan Groenten en Fruit. Jacco Strating spreekt in KAS Live! met Robin van Schaik. Zij blikt terug op de eerste Nationale Groente- en Fruitdag en vertelt meer over het doel hiervan.

Daarnaast is Albert van der Burg in de uitzending. Vanuit Stigas licht hij de campagne 'Lichamelijke Belasting' toe, die ertoe moet leiden dat medewerker minder rug- en nekklachten krijgen. Maar hoe kun je als werkgever iets aan doen?

Je hoort het tussen 12.00 en 13.00 uur in KAS Live! op tuinbouwzender Paprika Tasty Radio. Gebruik de Paprika-app voor iOS of Android of de app van TuneIn, die hier te downloaden is. Je beluistert Paprika Tasty Radio in de kas, op kantoor, thuis en onderweg. Alle live uitzendingen zijn later op de dag ook terug te luisteren via goedemorgen.podbean.com.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws