Nu op Paprika: Svensson

15-10-2020    10:50   |    Goedemorgen

THEMA KLIMAATSCHERMEN - In het kader van het actuele horti thema klimaatschermen is Svensson vandaag tussen 11.00 en 12.00 uur te gast in de studio van Paprika Tasty Radio. Schakel dus snel in en luister mee!

Ton Habraken en Bart Bakker nemen plaats achter de microfoon. Samen met presentator Jacco Strating gaan zij het hebben over PARperfect, de schermoplossing die zorgt voor een perfect egale lichtverdeling en een constant PAR-lichtniveau in de kas, ongeacht de buitenomstandigheden. Daarnaast zal in de uitzending aandacht worden besteed aan Luxous Light, het nieuwe energiescherm voor de groenteteelt.

De uitzending is van 11.00 tot 12.00 uur. Zet je radio dus snel op Paprika om niets te missen en volledig te worden bijgepraat over de actualiteit en de ontwikkelingen op gebied van klimaatscherming.

Ga naar www.paprikatastyradio.nl, gebruik de Paprika-app voor iOS of Android of de app van TuneIn, die hier te downloaden is. Je beluistert Paprika Tasty Radio in de kas, op kantoor, thuis en onderweg. Alle live uitzendingen zijn later op de dag ook terug te luisteren via goedemorgen.podbean.com. Hier is straks ook de uitzending met Svensson te vinden, mocht je nu niet kunnen meeluisteren.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Even met vakantie!

De redactie van Goedemorgen gaat twee weken met vakantie. Daarom is de nieuwsbrief van vandaag even de laatste...