NL favoriet op HortiSoccer: Meedoen kan t/m morgen!

26-06-2019    09:57   |    Goedemorgen

Dat de tuinbouw als één blok achter Oranje staat, blijkt nog maar eens uit de voorspellingen die zijn gedaan op HortiSoccer.nl. Maar liefst 36% van de deelnemers denkt dat Nederland wereldkampioen wordt. Wat denk jij? Je kunt je voorspelling nog tot donderdagavond 20.00 uur doorgeven om kans te maken op de voetbalreis van je leven!

Hortisoccer is dé online voorspellingspoule voor de flower & foodbusiness, een idee van Goedemorgen en Studio 0174. Meespelen en inschrijven is gratis en kost je slecht 3 minuten. Voorspel de beste 4 landen in het eindklassement van het WK in de juiste volgorde en beantwoord de 2 bonusvragen. Ben jij straks de winnaar? Dan ga je de voetbalreis van je leven maken!

Maar let op, deelnemen kan nog maar tot en met morgen. Een uur voor de aftrap van de eerste kwartfinale sluit de inschrijving. Donderdag spelen Noorwegen en Engeland om 21.00 uur tegen elkaar, dus je kunt je nog tot 20.00 uur aanmelden. Dus wacht niet en ga gelijk naar www.hortisoccer.nl om ook mee te doen! 

Nederland en VS favoriet
Benieuwd wat de voorspelling van anderen is? In totaal worden onder de huidige deelnemers in totaal 8 landen genoemd voor de eindklassering. 36% zegt dat de Oranje leeuwinnen wereldkampioen worden, 31% verwacht dat de VS uiteindelijk met cup naar huis zal gaan en 14% zet in op Frankrijk. 

We zijn heel benieuwd wat jij denkt. Dus ga naar www.hortisoccer.nl en speel gratis mee!


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws