Handelsmogelijkheden verkennen in Argentinië?

19-12-2016    09:49   |    KAS TuinbouwCommunicatie

Op maandagmiddag 27 maart wordt er op het Nederlands-Argentijns Business Forum in Amsterdam gekeken naar de mogelijkheden voor handel en investeringen gekeken in Argentinië. Het draait dan vooral om bedrijven die actief zijn op het gebied van energie-, water- , infrastructuur & logistiek- en de land- of tuinbouwsector.

Argentinië is de 21e economie van de wereld, lid van de G20 en in 2018 voorzitter van dat forum. De internationale oriëntatie van Argentinië biedt kansen op het gebied van handel en investeringen, met name in de sectoren water, logistiek en agri-business. Nederland behoort tot de grootste investeerders en belangrijkste handelspartners van Argentinië. Meer informatie over zakendoen in Argentinië is te vinden op www.rvo.nl/argentinie.

Business Forum
De Argentijnse president Mauricio Macri brengt van 27 – 29 maart 2017 een Staatsbezoek aan Nederland om de politieke - en handelsrelatie tussen Nederland en Argentinië te bevorderen. In dit kader wordt op 27 maart 2017 het Business Forum georganiseerd. Tijdens het forum spreken vertegenwoordigers uit Argentijnse en Nederlandse politiek en bedrijfsleven. Zij zullen stilstaan bij recente ontwikkelingen in de samenwerking tussen Nederland en Argentinië, maar zullen vooral ook ingaan op het Argentijnse ondernemingsklimaat, trends, ontwikkelingen en kansen voor investeringen en handel tussen beide landen.

Deelname aan dit Business Forum is gratis en geschiedt uitsluitend op persoonlijke uitnodiging. Het is voor geïnteresseerde Nederlandse ondernemingen mogelijk om een voorinschrijving te doen. Er zijn slechts 350 plaatsen beschikbaar. De voorinschrijving sluit op 1 maart of eerder, als het maximum aantal deelnemers is bereikt. Na accreditatie van de voorinschrijvingen zullen de persoonlijke uitnodigingen vanaf 15 maart worden verstuurd. Voor deelname geldt een maximum van twee personen per bedrijf.

Bekijk hier meer informatie.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Instagram: Kunstige cyclamen

Cyclamen vormen hét visitekaartje van Schoneveld Breeding. Met een nieuwe visualisering voor de eigen Superserie weet het bedrijf op...

Twitter: Gezond snacken

Van 4 tot en met 6 september a.s. vindt de Asia Fruit Logistica weer plaats en veredelaar Rijk Zwaan is van de partij. Op Twitter laat het...