Nieuwe tool voorspelt versheid producten

07-08-2018    10:11   |    Goedemorgen

AgroFresh Solutions heeft haar Freshcloud platform gelanceerd, waarmee de versheid van versproduct door de hele keten voorspeld kan worden.

De softwaretool van AgroFresh gebruikt data om de kwaliteit van versproduct te monitoren in de hele keten. Daarmee stelt FreshCloud haar gebruikers in staat om te voorspelen hoe vers het product zal blijven, maar ook de kwaliteit voorspellen en aangeven wat de optimale tijd is om het product te consumeren.

AgroFresh Solution nam eerder het bedrijf Verigo over, waarvan de technologie kan helpen om de kwaliteit van fruit te verhogen. Freshcloud Predictive Screen maakt gebruik van het analyseren van gene expression tijdens de oogst om te voorspellen wat het risico is op rot in het fruit.

Bron: FoodLogistics


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

LinkedIn: Brinkman bouwt in Venlo

Royal Brinkman bouwt een nieuwe vestiging in Venlo. Eén van de vele signalen dat het tuinbouwgebied rondom Venlo een enorme vlucht aan het...

'Tuinen Bij' Holland Strelitzia

Wij mochten weer even komen tuinen. Dit keer in Zevenhuizen bij Holland Strelitzia, je weet wel die mooie papegaai bloemen. Nu nog vol in de...