Vandaag: Trade Fair in Naaldwijk

06-03-2019    09:04   |    Goedemorgen

Vandaag en morgen, 6 en 7 maart, is de Trade Fair in Naaldwijk weer te bezoeken. Telers laten bij Royal FloraHolland zien wat zij dit plantenseizoen te bieden hebben.

Het thema van de beurs is 'Connect to a Green Start'. Dit jaar biedt de beurs voor het eerst toegevoegde waarde producten en een wand met nieuwe of bijzondere producten van exposanten. Op deze manier hoopt FloraHolland een zo compleet mogelijk aanbod voor inkopers te bieden. Er is een grote variëteit aan planten te zien; meer dan 300 plantenaanvoerders en leveranciers van toegevoegde waarde producten laten hun producten zien.

Trends
In het Royal FloraHolland House worden de laatste trends en ontwikkelingen besproken:
- Connect to Digital Growth: het laatste nieuws omtrent de digitale ontwikkelingen
- Connect to Knowledge: interessante ontwikkelingen uit het Royal FloraHolland kenniscentrum
- Connect to Trends: de laatste trends in presentaties, in samenwerking met Bloemenbureau Holland

Bezoek
Het bezoekadres van de Trade Fair is Royal FloraHolland veiling Naaldwijk, Middel Broekweg 29 in Honselersdijk. Op woensdag 6 maart is de beursvloer geopend van 09.00 tot 17.00 uur en op donderdag 7 maart van 09.00 tot 16.00 uur.

WHC
Gelijk met de Trade Fair van Royal FloraHolland in Naaldwijk presenteren 13 bedrijven in World Horti Center de nieuwste producten, concepten en duurzame ontwikkelingen op het gebied van chrysanten, pot- en tuinplanten. Tijdens de open dagen op 6 en 7 maart zijn er de nieuwste concepten en trends op het gebied van duurzame verpakkingen te zien. Pendelbusjes zorgen voor een efficiënte transfer tussen WHC en Royal FloraHolland.

Foto: Royal FloraHolland


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Throwback: Girlpower!

Gedurende de zomerperiode zetten we op deze plek in de nieuwsbrief elke dinsdag en donderdag een 'throwback' naar een bijzonder, opvallend,...