Nieuwe kandidaten bestuur Brabant/Zeeland

23-05-2022    08:04   |    Goedemorgen

De regio Brabant/Zeeland heeft drie zetels in de ledenraad van Glastuinbouw Nederland. Door het afscheid van Jo Joosten (paprikateler in Someren) en Nancy Pertijs (aardbeien- en frambozenteler in Etten-Leur) zijn er twee zetels vrijgekomen. Het regiobestuur Brabant/Zeeland draagt daarom twee nieuwe ledenraadskandidaten voor aan de ledenraad.

De twee voorgedragen kandidaten zijn:

Ard Mulders
Ard is mede-eigenaar van het bedrijf BoMu Fruit. Het bedrijf teelt aardbeien in 5,5 ha kas en 1 ha frambozen onder regenkappen in Bavel, Strijbeek en Chaam.

Peter Aarts
Peter is eigenaar van Groentekwekerij ’t Bleekerven in Asten-Heusden. Het bedrijf teelt komkommers en herfsttomaten op 11 ha. Peter is bestuurlijk actief binnen Duurzame Energie Coöperatie Asten Someren (DECAS), lid van hoofdbestuur Belorta en voorzitter Product Advies Groep komkommer Belorta. Voorheen was hij lid van de landelijke commissie Komkommer binnen Glastuinbouw Nederland en bestuurder binnen ZON arbeidsvoorziening.

Ledenraadsbijeenkomst
Op 29 juni vindt de volgende ledenraadsbijeenkomst plaats. Dan wordt de benoeming bekrachtigd door de ledenraad. Daarna zijn de ledenraadszetels weer volledig bezet met huidig ledenraadslid Peter Marinissen, amarylliskweker in Veere.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws