Nieuwe deelnemer sluit aan bij Orchid Inspiration Days

Nieuwe deelnemer sluit aan bij Orchid Inspiration Days

Met de start van het nieuwe jaar, zijn ook de voorbereidingen voor hét jaarlijkse orchideeën inspiratie evenement -De Orchid Inspiration Days- gestart. Het initiatief verwelkomt weer een nieuwe deelnemer: Ansu Vanda.

Tijdens de komende beurzen, zoals IPM en Trade Fair in Naaldwijk, zullen de deelnemende kwekers de beursbezoekers zoveel mogelijk attent maken op de komende editie. De Orchid Inspiration Days viert dit jaar haar 5-jarig jubileum en is hiermee inmiddels een begrip geworden. In totaal zullen gedurende twee weken (7 dagen), 11 kwekers zoveel mogelijk (potentiële) klanten en eindklanten inspireren met hun producten.
 
De vierde editie van Orchid Inspiration Days, het orchideeënevenement van specialist tot de klant en eindklant, is in juni 2019 positief afgesloten. De organisatie is met name tevreden over het aantal bezoekers, de kwaliteit en de bezoekduur. Bezoekers geven aan vooral geďnteresseerd te zijn in innovaties en inspiratie en hier wordt in 2020 ook weer op ingezet. Dit jaar mag het initiatief weer een nieuwe deelnemer verwelkomen: Ansu Vanda uit Wateringen. Met de aanvulling van het toonaangevende Ansu Vanda, kan de internationale vakgerichte klant bij in totaal elf kwekerijen in Nederland terecht voor de nieuwste variëteiten, verschillende concepten en bovenal om veel inspiratie op te doen.
Alle deelnemende bedrijven zijn: Ansu Vanda, Artisan, Aphrodite Orchidee, GreenBalanZ, Pannekoek Orchideeen, Stolk Flora, De Hoog Orchids, Levoplant, OK Plant, Opti-flor en Ter Laak Orchids.
 
Een voorproefje 
Voor iedereen die geďnteresseerd is in een voorproefje op hét Nederlandse orchideeënevent en op de hoogte wil blijven: op de website www.orchidinspirationdays.com en de sociale media-kanalen van Orchid Inspiration Days worden de ontwikkelingen van het event bijgehouden.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie