Nieuwe CFO versterkt directieteam Biobest

27-09-2018    10:38   |    Goedemorgen

Het directieteam van Biobest Group is op volle sterkte gekomen. Erik Vanderhaegen is voor de zomer in dienst getreden als CFO (Chief Financial Officer). Eerder al was Kristof Truyens als de nieuwe Chief HR gestart. Een goed directieteam is een voorwaarde voor de sterk groeiende onderneming.

Erik was actief als CFO en als lid van de Raad van Bestuur bij een aantal multinationals in uiteenlopende sectoren, waaronder groenten en fruit. Hij zal een cruciale bijdrage leveren om Biobest op koers te houden bij het realiseren van zijn doelen: de meest betrouwbare partner worden op het vlak van bestuiving en biologische bestrijding voor telers die streven naar een duurzame productie van kwalitatieve tuinbouwgewassen.

Indrukwekkend
ean-Marc Vandoorne, CEO van Biobest is verheugd met de komst van Erik. “Hij heeft een indrukwekkend curriculum. Eén van zijn grootste uitdagingen in onze groeiende organisatie zal de verdere uitbouw van onze financiële structuur en administratieve support zijn. Sinds de komst van de vorige CFO Nele Linclau in 2010 verdrievoudigde de groepsomzet. Erik zal verder werken aan een structuur die onze ambitieuze groeiplannen ondersteunt.”

Met veel plezier
Erik Vanderhaegen: “Biobest heeft de laatste jaren uitstekend gepresteerd. Snelle omzetgroei ging hand in hand met groei van de rendabiliteit. Ik werk met veel plezier bij dit bedrijf dat een gezonde financiële structuur heeft en een bewezen capaciteit om snel te groeien. Ik kijk ernaar uit om voor Biobest verder te bouwen aan een financiële omgeving die de groei nog vele jaren kan faciliteren.” 


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Hortispoor gelanceerd

Hortispoor is de nieuwe naam voor de vertrouwde lijn met sporenelementen van Van Iperen, aangevuld met een...