Nature's Pride start nieuw zachtfruitbedrijf

Nature's Pride start nieuw zachtfruitbedrijf

De afgelopen jaren heeft Nature's Pride zich ontwikkeld als belangrijk speler in de zachtfruitmarkt. Om de ideale omstandigheden voor deze productgroep te hebben, wordt per 1 juli a.s. een nieuw bedrijf op een nieuwe locatie gestart: Berries Pride.

Nature's Pride voorziet een sterke toekomst voor de zachtfruitcategorie. "Wij zijn trots op het aandeel dat wij met onze partners in deze categorie hebben, maar we zien ook een grotere potentie. Met het starten van Berries Pride kunnen we ons volledig concentreren op deze productgroep. Een sterk en gepassioneerd team met enorm veel kennis en kunde over onze producten en de keten staat hiervoor garant."

Berries Pride streeft ernaar om een leading zachtfruitleverancier te zijn door jaarrond de hoogste kwaliteit zachtfruit aan de Noord-Europese retailmarkt te leveren. "We bereiken dit alleen middels duurzame zakenrelaties. Wij focussen daarom op transparantie, waarin wij zoveel mogelijk data delen en gezamenlijk ondernemen. Daarnaast verhuizen onze zachtfruitexperts vanaf 1 juli naar een locaties in De Lier, waarin de omstandigheden optimaal zijn voor ons assortiment. Dit alles zal leiden tot een sterke en efficiente keten, waarin de potentie van de categorie optimaal wordt benut", aldus Nature's Pride.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie