Martin Stolze Groep neemt Wevab activa over

28-06-2022    09:56   |    Goedemorgen

Martin Stolze Groep breidt haar product- en service portfolio uit op vlak van interne transportsystemen door de activa van de Wevab afdeling, inclusief intellectuele eigendommen, over te nemen van het in mei failliet verklaarde Codema Systems.

Martin Stolze is sterk gegroeid in omvang en product portfolio sinds de overname door AgTech groep Kind Technologies. Martin Stolze investeert fors in nieuwe innovaties, als ook uitbreiding van haar service afdeling. Deze investeringen zijn gericht op internationale groei en het uitbreiden van de dienstverlening naar klanten.

“We zijn erg blij met de overname van de Wevab activa, de bijbehorende mensen en het Wevab merk”, zegt Richard van de Waart, Commercieel Directeur bij Martin Stolze Groep. “Het stelt ons in staat te groeien in zowel Nederland als het buitenland”.
 
In Amerika worden de Wevab en Martin Stolze producten, waaronder de toonaangevende mobiele EasyMax transportband, reeds verkocht en geïntegreerd door dezelfde dealer organisaties. Deze samenwerking kan nu verder worden geïntensiveerd en het portfolio geïntegreerd. Deze sterke combinatie vergroot de kansen voor dealers en servicepartners wereldwijd.  

Gecombineerde kennis en expertise
Door de combinatie van de twee merken, kennis en kunde zijn wij een van de sterkste aanbieders voor intern transport van tuinbouwproducten. De combinatie maakt een bedrijf met 81 jaar ervaring in deze industrie. Bert de Groot, een van de meest ervaren Wevab medewerkers wordt supervisor bandenbouw bij Martin Stolze en gaat zo kennis, kwaliteit en integratie van de Wevab transportsystemen borgen. De klanten base van Wevab wordt hiermee continuïteit geboden en kan rekenen op de service en kwaliteit waar Martin Stolze reeds 30 jaar voor staat. Aanvullend wordt klanten zo een toekomst vaste roadmap geboden naar verdere automatisering, robotisering en inzet van data.

Wevab klanten zullen zo snel mogelijk worden geïnformeerd over het geïntegreerde product portfolio. Onderdelen en producten zijn reeds beschikbaar. Bovendien komt er een aantrekkelijke campagne om de gezamenlijke klanten mee te laten profiteren van deze schaalvergroting. Het blijft de missie van Martin Stolze om haar klanten te ondersteunen met duurzame investeringen in A-kwaliteit transportsystemen en bijbehorende service.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws