'Marktkennis vertalen naar technische oplossingen'

'Marktkennis vertalen naar technische oplossingen'

THEMA INSTALLATIETECHNIEK - Elektrotechniek is onmiskenbaar de basis van tuinbouwtechniek en het efficiënt functioneren van uw installaties. De specialisten van Trintech leveren systemen op maat en begeleiden het gehele elektrotechnische traject van ontwerp tot realisatie.

"We hebben internationale ervaring met complexe elektrotechnische installaties bij diverse soorten glastuinbouw- en aquacultuurbedrijven. Denk aan; Groente, sierteelt, potplanten, snijbloemen, zacht fruit, etc. Wij denken en werken vanuit totaal oplossingen. Van ontwikkeling eigen high-end machines, tot procesbesturing, HMI visualisatie en remote service. Naadloos integreren we het geheel tot een krachtige oplossing."

"De kracht zit in het vertalen van marktkennis naar technische oplossingen", meent Trintech. "Allereerst vinden wij het belangrijk om op locatie de match te vinden tussen behoefte en installatietechnische oplossingen. Samen met u en eventueel o.b.v. een plattegrond van uw bedrijf bespreken we de benodigde elektrotechnische installaties en waar nodig ook de water technische installaties, het groeilicht en de automatisering. We vertalen samen de vraag vanaf de elektriciteitsaansluiting tot aan de laatste sensor."

Door op deze manier te werken start elk project vanuit helder overeengekomen uitgangspunten en verwachtingen, geeft het bedrijf aan. "Hierdoor verloopt het vervolgproces (ontwerpen, calculeren en installeren) sneller en elimineren we onnodige fouten."

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie