'Let’s Connect!' thema voor Nationale Tulpendag 2021

04-12-2020    11:33   |    Goedemorgen

Zaterdag 16 januari 2021 start officieel Tulpenseizoen 2021 met het toepasselijke thema ‘Let’s Connect!’. Alhoewel het leggen van verbinding tussen mensen nu moeilijk is, verlangen we meer dan ooit naar contact. Tulpen Promotie Nederland (TPN) organiseert de 3e zaterdag in januari de 10e editie van de Tulpendag. Helaas kan dit jubileumjaar niet worden gevierd met een reusachtige tulpenpluktuin op de Dam in Amsterdam, als gevolg van de Corona-pandemie. TPN zal samen met een BN’er van internationale allure de start van het seizoen inluiden. In een uitgebreid PR-programma zal de Nederlandse tulp bijzondere aandacht krijgen.

TPN-voorzitter en tulpenbroeier Arjan Smit: “Tulpen Promotie Nederland wil met het thema ‘Let’s Connect!’ een positieve boodschap uitdragen. Ongeacht afkomst, cultuur, geaardheid of geloofsovertuiging is het juist in deze lastige tijd extra belangrijk aandacht voor elkaar te hebben en met elkaar te verbinden. Juist de tulp kan deze connectie maken want ze staat symbool voor hoop en positiviteit.”

Groot- en detailhandel
Het tulpenseizoen is ook voor de bloemist, groot- en detailhandel een belangrijk verkoopmoment. Speciaal ter ondersteuning van de promotie en verkoop heeft Tulpenpromotie Nederland een vlag ‘It’s time for tulips’ en digitaal posters in het thema ‘Let’s Connect!’ beschikbaar. De vlag is te bestellen via de website. Tot en met 16 januari tegen een voorverkoopprijs van € 9,95 voor € 7,50 (ex. verzendkosten). Op de website zijn ook de posters in 2 formaten en 4 talen gratis te downloaden.  

Tulpentijd
Nationale Tulpendag is een initiatief van ruim 400 Nederlandse tulpenbroeiers (TPN) en wordt sinds 2012 georganiseerd op de derde zaterdag van januari. Veel bloemisten, supermarkten en tuincentra organiseren rondom de start van het nieuwe snijtulpenseizoen diverse acties en activiteiten in hun winkel. Ter ondersteuning stelt TPN kosteloos POS-materiaal ter beschikking. Kijk voor meer informatie op www.tulpenpromotie.nl. En op social media op facebook @TulipTime & Instagram tuliptime.info.

(Foto: Tulpentijd.nl/VidiPhoto)


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Areaal Gina gegroeid

Het areaal van het rode paprikaras Gina is wederom gegroeid, zo laat Syngenta Vegetable Seeds weten. "Er staat...