Kasgroeit lanceert nieuwe website

20-03-2019    09:28   |    Goedemorgen

Werkgevers en werknemers kunnen voor al hun diensten van Kasgroeit terecht op de vernieuwde website www.kasgroeit.nl. Die is vandaag gelanceerd. Kasgroeit lanceert vandaag ook haar geheel vernieuwde huisstijl.

In augustus 2018 zijn Kasgroeit en Mobiliteitscentrum Glastuinbouw samengegaan onder de naam Kasgroeit. Sindsdien is er achter de schermen hard gewerkt aan de samenvoeging van de websites en diensten en aan de ontwikkeling van een nieuwe huisstijl en website.
Kasgroeit brengt bedrijven en studenten bij elkaar voor stages, helpt werkgevers bij het invullen van vacatures en het ontwikkelen van HR-beleid en adviseert bedrijven en werknemers over loopbaanontwikkeling, scholing en leren op de werkplek. Sollicitanten en werkgevers, die een account hebben op de website www.mobiliteitscentrumglastuinbouw.nl kunnen met dezelfde inloggegevens terecht op www.kasgroeit.nl.

Verdere groei
Naast een hele nieuwe huisstijl en website is Kasgroeit dit jaar gestart met een tweetal projecten die zich richten op nieuwe instroom in de sector. Met het project ‘Functies in beeld’ brengt Kasgroeit verschillende functies in de glastuinbouw in beeld. Hiermee laat ze zien wat werken in de glastuinbouw inhoudt en hoe dynamisch werken in de sector is.
Om technisch personeel te vinden en de binden aan de glastuinbouwsector is Kasgroeit dit voorjaar gestart met het project ‘Sleutel aan je toekomst’. Het project biedt mensen met affiniteit voor techniek een baan en een leertraject, waarbij zij worden opgeleid tot technisch medewerker. Voor werkgevers is dit project een hele mooie kans om medewerkers te vinden en mee te laten groeien in het bedrijf.

Kom in de Kas
Kasgroeit is op 6 en 7 april aanstaande in een aantal regio’s aanwezig tijdens Kom in de Kas om de sector te promoten potentiële werknemers enthousiast te maken voor het werken in de glastuinbouw.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

B(l)oeiend!

Onze collega Jolanda krijgt steeds meer fans op haar Instagram-account. En wij snappen wel waarom. Onlangs plaatste ze deze foto van een...

LinkedIn: De zomer is begonnen

Afgelopen vrijdag werden op het Museumplein in Amsterdam zonnebloemen uitgedeeld om de start van de zomer te vieren. Op LinkedIn blikt...