Kantinebijeenkomst Het Nieuwe Telen

18-10-2018    09:01   |    Goedemorgen

Wat zijn de ervaringen van ondernemers met Het Nieuwe Telen? Daarover vertellen ze tijdens de kantinebijeenkomst HNT op 31 oktober. Die wordt gehouden bij Quakelplant in De Kwakel.

De basiscursus Het Nieuwe Telen (HNT) is al door veel ondernemers gevolgd. Wat zijn hun ervaringen en waar liggen nieuwe toepassingsmogelijkheden? Wat gebeurt er als telers de plant centraal stelen en de vijf balansen uit HNT gebruiken en goed monitoren in de praktijk? In Het Nieuwe Telen wordt de teelt integraal benaderd met aandacht voor plantweerbaarheid, het wortelmilieu en het energieverbruik. Deelnemers van de cursus vertellen over hun ervaringen en Jan Voogt, een van de grondleggers van Het Nieuwe Telen, praat u bij over de nieuwe mogelijkheden. Bart Oostveen van LTO Glaskracht afdeling Aalsmeer trapt de bijeenkomst af met de actualiteiten in LTO Glaskracht Nederland en Greenport Aalsmeer. Aat Dijkshoorn (LTO Glaskracht Nederland) vertelt over fossiel vrij telen en energie besparen.
De kantinebijeenkomst is bij Quakelplant, Hoofdweg 6 in De Kwakel. Aanmelden is verplicht, via het aanmeldformulier en kan tot maandag 29 oktober 12.00 uur. De volgende kantinebijeenkomst is op woensdag 28 november bij Van der Hoorn Orchideeën in Ter Aar. 


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Instagram: Fatsia Friday

Het is niet alleen Goede Vrijdag vandaag, maar ook Fatsia Friday. Tenminste, als het aan JK Plant uit Honselersdijk ligt.