Introductie nieuwe BKX-tray

14-03-2019    08:08   |    Goedemorgen

Beekenkamp Plants wil inspelen op de vraag en de behoefte van de klant en de markt. Onderwerpen als milieu, hergebruik en duurzaamheid worden steeds belangrijker. Daarnaast wordt steeds meer plantmateriaal met de machine opgepot. De introductie van de BKX-tray is een goede invulling voor al deze behoeften.

Na een uitgebreide testperiode kan er worden gemeld dat Beekenkamp in de tweede helft van 2019 zal omschakelen naar de BKX-tray voor een groot deel van onze zaad vermeerderde producten. Met deze tray komt er een goede combinatie tussen de plantgrootte en een efficiënt aantal planten per tray. Er zijn 2 tray types van de BKX-tray. De standaardtray wordt de 264-gaats tray. Naast deze tray wordt ook de 480-gaats tray aangeboden.
De belangrijkste voordelen van de BKX-tray zijn: 1. Perfecte uithaalbaarheid 2. Reduceren van milieubelasting 3. Uitermate geschikt voor automatisch oppotten. 
Door de trays te hergebruiken, wordt er bijgedragen aan een beter milieu. Het retourneren van de tray is een belangrijk onderdeel hierbij. Er is gekozen voor een statiegeld systeem om dit proces goed en duidelijk te begeleiden. 


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Heb jij hem al?

Vorige week is de nieuwste KAS verspreid en we krijgen veel positieve reacties terug. Heb jij hem al gelezen?

De diepte in met Trias Westland

Trias Westland deelt haar kennis en ervaringen rond het geothermieproject tijdens het Trias Westland Congres op 27 maart. Deelnemers gaan...