Horti Tourspel 2019: speel gratis mee!

03-07-2019    10:26   |    Goedemorgen

Gisteren kondigden wij het al aan, maar je kunt je nu echt aanmelden voor het Horti Tourspel!

Met de Tour de France voor de deur, begint het bij de meeste wielerfans al flink te kriebelen. Om alvast in de sfeer te komen én om de Tour de France nog net iets spannender te maken, heeft Holland Hortimedia het Horti Tourspel gelanceerd. Het spel werd vorig jaar succesvol gelanceerd onder de naam 'Bonjour le Tour', maar is dit jaar in lijn met het Horti Soccerspel omgedoopt tot Horti Tourspel. 

Stel je eigen team samen op www.hortitourspel.nl en ga zélf de strijd aan met collega's uit de tuinbouw. En als deelnemer maak je kans op mooie prijzen. Meer hierover volgt later, dus houd de nieuwsbrieven van Goedemorgen de komende tijd extra goed in de gaten! Speciaal voor het Horti Tourspel werd ook een toffe muurposter gemaakt. Heb je deze poster niet ontvangen, maar wil je er graag een ophangen op kantoor, in de kantine of thuis? Stuur dan een mail aan kim@spam-protecthollandhortimedia.nl. Vermeld je naam en adres in de mail en je hebt de poster morgen in huis!

Meedoen aan het Horti Tourspel is gratis, dus ga snel naar de website en doe ook mee.

Het Horti Tourspel is een initiatief van Holland Hortimedia en wordt gesteund door hoofdsponsors Horti XS, Lek/Habo, Codema en Greenwear en supporters Growmasters, Boekestijn Elektrotech, Efficient Projects, Van Veldhoven machinaal loonbedrijf, Steenks Service en KAS Magazine. 


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws