Groentesticks bij de borrel

Groentesticks bij de borrel

Vanaf half juli heeft Snijpunt een nieuw product in het assortiment: snackgroenten die in handige sticks gesneden worden. Deze vers gesneden groentesticks zijn geschikt voor dipschalen en aperitiefschalen. Een heerlijke gezonde snack voor bij de borrel.

"Het verwerken van verse groenten tot groentesticks is een arbeidsintensief proces dat wij u graag uit handen nemen. Met onze nieuwe machine produceren we groentesticks van paprika, courgette, bleekselderij, wortel, komkommer, rapen en rettich. In België wordt op de aperitiefschalen ook vaak bloemkool geserveerd. Speciaal hiervoor leveren wij ook bloemkoolroosjes zonder steel", aldus de specialist in halffabricaat groenten voor groentesnijbedrijven, foodservice leveranciers, cateraars, saladeproducenten en maaltijdfabrikanten.

Verschillende maatvoeringen
De groentesticks worden machinaal verwerkt en zijn in verschillende maatvoeringen beschikbaar. Standaard worden de groente sticks geproduceerd in een dikte van 10x10 mm en een lengte van 8 of 10 cm. Maar andere maten zijn in overleg ook mogelijk. "Net als met onze andere producten, zijn we met dit nieuwe product flexibel in de afmetingen en denken we graag mee met de wensen van onze klanten."

Vers van de kweker
De verse groenten die verwerkt worden tot groente sticks worden direct ingekocht bij de kweker om ze daarna in onze moderne, innovatieve productiehal te verwerken. De kweker levert de producten optimaal voor het snijproces aan, waardoor ook de prijsstelling interessant is, zo laat Snijpunt weten.

De groentesticks zijn vanaf half juli beschikbaar. De aankomende periode wordt gebruikt om te inventariseren welke behoeften klanten hebben op gebied van dit nieuwe product.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie