Global challenges, Dutch solutions

20-03-2019    09:04   |    Goedemorgen

Het jaarlijkse HeroFestival vindt plaats op 11 april in de Schiecentrale in Rotterdam. Het festival is seeded by HortiHeroes en fueld by Rotterdam Food Cluster en VNO-NCW.

Dit is het moment waar meer dan 250 koplopers, innovators, overheid, kennisinstellingen, startups, intrapeneurs en investeerders uit de Food & Flower industry laten zien hoe ze samen met andere sectoren in actie komen voor globale uitdagingen. De Food & Flower industry is een enorm belangrijke sector waarin Nederlandse bedrijven tot de grootste exporteurs wereldwijd behoren. Toch staat deze sector onder druk. Daarom is het heel belangrijk om te blijven vernieuwen, zodat de sector kan inspelen op de grote wereldwijde maatschappelijke uitdagingen.

Sprekers
Op HeroStage in de Schiecentrale te Rotterdam zullen topsprekers zoals Chief Evangelist Ynzo van Zanten van Tony’s Chocolonely (zie foto), Bob Hutten namens Hutten en de Verspillingsfabriek, Jurriaan Ruys met zijn Land Life Company maar ook innovators vanuit Lely, The Fork, Microsoft en Samsung je meenemen in hun internationale missie met impact op wereldschaal. Check hier alle sprekers. Daarnaast pitchen startups, gevestigde bedrijven en de jonge helden uit de HortiHeroes Academy Class of 2019 hun innovaties en expertise.

Aanmelden
Het programma van het HeroFestival is van 12.30 tot 19.30 uur. Aanmelden kan via www.herofestival.nl. Bekijk daar ook het complete programma. Festivaltickets zijn verkrijgbaar vanaf € 15,-. 


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

B(l)oeiend!

Onze collega Jolanda krijgt steeds meer fans op haar Instagram-account. En wij snappen wel waarom. Onlangs plaatste ze deze foto van een...

LinkedIn: De zomer is begonnen

Afgelopen vrijdag werden op het Museumplein in Amsterdam zonnebloemen uitgedeeld om de start van de zomer te vieren. Op LinkedIn blikt...