Force begint eigen vestiging in Frankrijk

Force begint eigen vestiging in Frankrijk

Frankrijk is een belangrijk land voor Force Greenhouse Demolition. Het bedrijf heeft er tal van sloopprojecten. Daarom is nu besloten een eigen vestiging in Frankrijk te openen.

Dat liet Ron van der Helm vanochtend weten op Paprika Tasty Radio. De Franse vestiging van Force Greenhouse Demolition komt in het Loiregebied, tussen Nantes en Angers.

Het bedrijf heeft niet alleen Nederlandse projecten, maar ook in Frankrijk is Force Greenhouse Demolition al jaren succesvol. Met de eigen vestiging in Frankrijk verwacht het bedrijf hier nog beter invulling aan te kunnen geven. "Er zijn daar geen kassensloopbedrijven. Het is een specialisme dat niet iedereen kan aanbieden. Kassen en renovatie slopen is tegenwoordig precisiewerk, telers willen zo snel mogelijk weer kunnen werken in hun nieuwe kassen en projectontwikkelaars willen hun objecten spoedig een nieuwe functie geven. Ontzorgen van onze klanten staat centraal bij alles wat wij doen. Werk waarbij het aankomt op snel schakelen, efficiënt werken onder tijdsdruk, verantwoord omgaan met je afval stromen en kritisch blijven kijken naar tweede leven mogelijkheden voor de objecten en restmaterialen."

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie