Flower Power bij opening jubilerende Keukenhof

20-03-2019    08:50   |    Goedemorgen

De 70ste editie van Keukenhof is dinsdag geopend. De officiële openingshandeling is verricht door Pieter Elbers, CEO van KLM. Hij benadrukt hiermee het belang van Keukenhof voor de toeristische sector. Thema van Keukenhof 2019 is Flower Power. Het park is vanaf donderdag voor het publiek geopend.

In Keukenhof verbinden de bloemen mensen uit de hele wereld, die samen genieten van tulpen, geuren en kleuren. Daarom is gekozen voor het thema Flower Power. Met felle kleuren, hippies, peace & music staat Flower Power voor de sfeer van begin jaren '70. In het Flower Power bloemenmozaïek zijn 50.000 bollen in twee lagen geplant. Het staat nu al mooi in bloei, een garantie voor mooie foto’s en selfies. Daarnaast staan de bloemenshows in het Oranje Nassau Paviljoen geheel in het teken van het Flower Power en zijn de inspiratietuinen aan het thema gewijd.

Muziek
Pieter Elbers, CEO van KLM, vervulde een belangrijke rol in de openingsceremonie en benadrukte zo het belang van Keukenhof voor de toeristische sector. De muzikale invulling stond geheel in het teken van Flower Power. Patricia van Haastrecht en Hans van Heiningen zongen Aquarius en Karin Bloemen bracht een medley ten gehore als voorbode op het Keukenhof lenteconcert. De bijeenkomst is afgesloten met een dansvoorstelling van Total Move.

Publiek
Keukenhof is vanaf donderdag voor het publiek geopend. Bij de sluiting op 19 mei 2019, hebben naar verwachting meer dan 1 miljoen bezoekers uit alle delen van de wereld de bloemententoonstelling bezocht.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

B(l)oeiend!

Onze collega Jolanda krijgt steeds meer fans op haar Instagram-account. En wij snappen wel waarom. Onlangs plaatste ze deze foto van een...

LinkedIn: De zomer is begonnen

Afgelopen vrijdag werden op het Museumplein in Amsterdam zonnebloemen uitgedeeld om de start van de zomer te vieren. Op LinkedIn blikt...