FloriWorld decor voor ADE

22-10-2020    09:41   |    Goedemorgen

FloriWorld vormt het decor tijdens het Amsterdam Dance Event (ADE). ADE is de meest vooraanstaande en invloedrijke bijeenkomst voor de muziekindustrie. Dit bekende Amsterdamse event kan dit jaar helaas niet doorgaan met publiek maar wordt zondag 25 oktober 2020 online gevierd. Verschillende ruimten in FloriWorld zullen decor staan tijdens dit event.

Vanuit de FloriWorld immersive room zal een panelgesprek gaan plaatsvinden op anderhalve meter tussen wereldbekende DJ’s over duurzaamheid. Aan dit panelgesprek doen bekende DJ’s mee, zoals Sam Feldt, Sander Kleinenberg, Jay Hardway en Julian Jordan.

Vanuit de neon jungle in FloriWorld geeft DJ Sam Feldt een exclusieve livestream met live-band. Tip voor de echte fans, Sam gaat zijn nieuwste en nog niet uitgebrachte muziek draaien op de DJ booth!

Het is niet de eerste keer dat FloriWorld wordt bezocht door een wereldberoemde DJ. Tijdens de online opening van FloriWorld gaf Sam Feldt een spetterende show vanuit de jungle ruimte.

Sam Feldt is oprichter van de Heartfeldt Foundation - een non-profit organisatie die mensen informeert en inspireert om een milieubewuste levensstijl en duurzame toekomst voor iedereen mogelijk te maken. Vanuit de Heartfeldt Foundation kreeg FloriWorld het geweldige verzoek om locatie te zijn voor deze opnames.

Tickets voor de exclusieve livestream zijn hier verkrijgbaar. Alle opbrengsten van dit online event gaan naar Sam’s Heartfeldt Foundation, wiens missie het is om bewust consumeren en duurzaam leven wereldwijd te promoten.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws