PerlaNova introduceert ‘Fusion Hydrangea’

03-05-2022    09:09   |    Goedemorgen

Naast de vele bestaande hortensia-soorten ontwikkelde PerlaNova een nieuw concept: 'Fusion Hydrangea’, bijzondere hortensia’s op stam (potmaat 21 cm), in diverse kleuren. De ‘Fusion Hydrangea’ kleurt door en bloeit maar liefst vijf maanden.

Familiebedrijf PerlaNova is kweker en veredelaar van pot- en snijhortensia en produceert op ruim 5 hectare de nieuwste hortensiacultivars. Het bedrijf timmert op het gebied van assortimentsvernieuwing hard aan de weg. Sinds enkele jaren zetten zij onder hun label ‘My Beautiful’ de nieuwste en beste soorten op de markt. Het bedrijf wordt onder andere gerund door de broers Martijn en Carlo Hoogendoorn en één van de nieuwste concepten van hen is de ‘Fusion Hydrangea’. Het merk ‘Fusion Hydrangea’ is ontwikkeld voor PerlaNova in samenwerking met KapiteinsVrouw (branding & design) en Productmanagement Royal FloraHolland.
 
Rijke familie aan soorten
‘Fusion Hydrangea’ van PerlaNova kent na jaren van (eigen) veredeling een rijke familie aan soorten en kleuren. Doordat er heel goed en afzonderlijk gekeken is naar wat de hortensia’s echt nodig hebben, met oog voor het milieu, is de kwaliteit zowel door de keten heen als bij de (eind)consument zeer goed te noemen. Dit maakt ‘Fusion Hydrangea’ niet alleen betrouwbaar, maar ook uniek: de bloem kleurt door en bloeit maar liefst vijf maanden! Daarnaast is ‘Fusion Hydrangea’ multifunctioneel. Als een-pitter, als droogbloem in vaas en later als tuinplant met meerdere bloemknoppen. Dat maakt het een circulair sierteeltproduct.
 
De ‘Fusion Hydrangea’ op stam is vanaf nu verkrijgbaar bij PerlaNova.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws