Efficiënt plukken en snijden

27-11-2020    10:57   |    Goedemorgen

THEMA INTERN TRANSPORT - Lopend blad snijden in de kas wordt voor sommige kwekers steeds lastiger om het op een goed werkzame manier te kunnen doen. De teeltgoten blijven op dezelfde hoogte hangen, maar door het verschil in rassen variëren de hoogtes meer met het blad snijden.

Hierdoor zijn er veel gevallen waar men tijdens het blad snijden er niet goed bij kan en dan op de buis moet gaan staan om goed bij hun werk te kunnen komen. Dit is natuurlijk geen ergonomisch verantwoorde werkhouding om dat de hele dag vol te houden. Dit kan tot klachten of blessures leiden bij werknemers, met vele gevolgen van dien.

Om deze reden heeft Steenks Service speciale bladplukwagens in haar assortiment. Deze wagens rijden elektrisch op het buisrail systeem en hebben een in hoogte verstelbaar plateau. De minimum plateauhoogte is zeer laag, waardoor je met het plateau net boven de buis kan staan. Dit leidt tot een vereenvoudiging van de arbeid en tot een betere continuïteit in het werk. Hierdoor kan men in ieder gewenste hoogte zijn werk plezierig en met een beter rendement uitvoeren.

Steenks Service beschikt over een divers aanbod aan bladplukwagens. Zo worden zowel modellen van Berg Hortimotive als Berkvens geleverd. Na levering biedt Steenks Service ook technische ondersteuning in de vorm van reparatie en onderhoud.

Neem voor meer informatie contact op met Steenks Service


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Video: Kas desinfecteren

ACTUEEL HORTI THEMA - HortiHygienz biedt op haar website diverse video's met betrekking tot hygiëne. In het...