Ed Schalke maakt nieuwe machines 'custom made'

27-11-2020    11:10   |    Goedemorgen

THEMA INTERN TRANSPORT - Ed Schalke heeft deze week een geheel nieuwe Javo-oppotmachine binnengekregen. Het bedrijf koopt de nieuwe machines regelmatig in bij Javo, om die vervolgens onder handen te nemen en 'custom made' af te leveren bij klanten.

"Wij kopen nieuwe machines in en finetunen die vervolgens bij ons op het bedrijf", laat Ed Schalke weten. "We kunnen de machines, op basis van wat de klant wil, voorzien van allerlei extra opties die niet standaard worden geleverd. Wij zijn dus in staat elke machine helemaal op maat gemaakt af te leveren bij onze klanten, waardoor zij een unieke machine hebben die helemaal is aangepast aan hun specifieke bedrijfsvoering en persoonlijke wensen."

Het finetunen van nieuwe machines is een van diensten die Ed Schalke aanbiedt. Daarnaast repareert en reviseert het bedrijf gebruikte machines. Bij volledig gereviseerde machines is de machine compleet gedemonteerd. Versleten onderdelen zijn vervangen door originele Javo-onderdelen. Na het overspuiten is de oppotmachine weer als nieuw.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Areaal Gina gegroeid

Het areaal van het rode paprikaras Gina is wederom gegroeid, zo laat Syngenta Vegetable Seeds weten. "Er staat...