Ed Schalke maakt nieuwe machines 'custom made'

Ed Schalke maakt nieuwe machines 'custom made'

THEMA INTERN TRANSPORT - Ed Schalke heeft deze week een geheel nieuwe Javo-oppotmachine binnengekregen. Het bedrijf koopt de nieuwe machines regelmatig in bij Javo, om die vervolgens onder handen te nemen en 'custom made' af te leveren bij klanten.

"Wij kopen nieuwe machines in en finetunen die vervolgens bij ons op het bedrijf", laat Ed Schalke weten. "We kunnen de machines, op basis van wat de klant wil, voorzien van allerlei extra opties die niet standaard worden geleverd. Wij zijn dus in staat elke machine helemaal op maat gemaakt af te leveren bij onze klanten, waardoor zij een unieke machine hebben die helemaal is aangepast aan hun specifieke bedrijfsvoering en persoonlijke wensen."

Het finetunen van nieuwe machines is een van diensten die Ed Schalke aanbiedt. Daarnaast repareert en reviseert het bedrijf gebruikte machines. Bij volledig gereviseerde machines is de machine compleet gedemonteerd. Versleten onderdelen zijn vervangen door originele Javo-onderdelen. Na het overspuiten is de oppotmachine weer als nieuw.

Bron: Goedemorgen

Deel artikel



Vandaag op Tuinbouwmarktplaats...

Vandaag op Hortibiz Newsradio, luister terug!

Werken bij Holland Hortimedia?
Solliciteer!

Werken bij
Holland Hortimedia?

Contentmanager m/v – Salesmanager m/v

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws
Ontvang Goedemorgen!

Meld je aan voor dagelijks Goedemorgen Nieuws

Tuinbouwnieuws, ondernemen, markt en techniek

Hortibiz Newsradio
Luister mee!

Hortibiz Newsradio

24/7 nieuws en informatie