Dubbele mijlpaal FreshPortal

21-04-2021    09:42   |    Goedemorgen

Het is feest bij FreshPortal. Afgelopen week werd de Firma Klein uit Roelofarendsveen als 300ste gebruiker van de FreshPortal EAB software verwelkomd en deze week werd alweer de 100.000ste veilingbrief via FeshPortal EAB met Floriday koppeling gelanceerd. Een dubbele mijlpaal dus.

Met een heerlijke taart werden de felicitaties aan het adres van de Firma Klein als 300ste FreshPortal EAB gebruiker nog eens extra onderstreept. Een attentie die kweker Herman Klein en zijn broers René en Fred wel wisten te waarderen. "De Firma Klein, die gespecialiseerd is in de teelt van tulpen, vaste planten en zomerbloemen, was jarenlang tevreden AntEater EAB gebruiker. Alleen is AntEater gestopt en bleek rechtstreeks veilen in Floriday met hun type bedrijfsvoering niet werkbaar. De keuze voor de gebruiksvriendelijke opvolger van AntEater, FreshPortal EAB Floriday, was toen snel gemaakt. Dit softwarepakket lijkt op AntEater, maar is in een moderner jasje gegoten. De Firma Klein kan weer probleemloos veilbrieven maken zonder fouten in Floriday. De superhandige fotomodule in het softwarepakket is daarbij een extra bonus!"

100.000ste veilbrief
Al net zo’n mijlpaal is ook de succesvolle lancering van de 100.000ste veilbrief in Floriday met de FreshPortal EAB software. “Menige aanvoerder hebben we met deze softwareoplossing veel tijd, kosten en frustratie kunnen besparen”, zegt directeur Robin Jongkind. “Want evenals met AntEater maakt u met FreshPortal EAB in een handomdraai foutloze veilbrieven in Floriday. Het gebruiksprincipe is hetzelfde: veilbrief invullen, versturen en klaar. Vooral de compleetheid van de EAB-software spreekt gebruikers aan. Standaard inbegrepen zijn het maken en versturen van veilbrieven en connectbrieven, mail module, opbrengsten module en een superhandige foto module. Hoe compleet wil je het hebben? Intussen pakt FreshPortal door naar de volgende mijlpaal!"


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws