TuinbouwMarktplaats voert aantal verbeteringen door

04-05-2020    10:51   |    Goedemorgen

TuinbouwMarktplaats is wereldwijd de grootste marktplaats voor tuinbouwmaterialen en machines. Het platform groeit ieder jaar fors en was vorigjaar goed voor 2,7 miljoen pageviews. Met oog op verdere groei, zal TuinbouwMarktplaats eind dit jaar een upgrade krijgen. Vanaf vandaag zijn de pakketten voor de aanschaf van credits aangepast.

TuinbouwMarktplaats geldt al vele jaren als handelswebsite voor onder andere gebruikte en gereviceerde machines, maar bijvoorbeeld ook voor stekmateriaal. Sinds enkele jaren kunnen credits worden aangeschaft, waarmee advertenties extra onder de aandacht kunnen worden gebracht.

Om gebruikers van TuinbouwMarktplaats ook in de toekomst optimaal van dienst te kunnen blijven, heeft eigenaar Holland Hortimedia besloten de pakketten voor aanschaf van credits overzichtelijker en makkelijker te maken. De hoeveelheid credits per pakket wijzigt per vandaag naar 10, 20, 50 en 100. Daarnaast is er voor het eerst in 8 jaar een minimale prijsaanpassing doorgevoerd. Bekijk de nieuwe tarieven en pakketten hier.

Actieve telers die hun schuur opruimen mogen hun tuinbouwgerelateerde producten echter nog zeker tot 31 december 2020 gratis plaatsen.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Geslaagde Horti Experience

Al weer voor de achtste keer bezochten de buitenlandse Royal Brinkman medewerkers deze week het hoofdkantoor...