Eigen verklaring nodig voor toepassen steunmaatregel

29-07-2020    09:42   |    Glastuinbouw Nederland

Ondernemers moeten een extra document invullen en naar RVO sturen voor het vaststellen van de tegemoetkoming uit de extra steunmaatregel voor de tuinbouw. Dat laat de RVO weten. Het betreft een eigen verklaring, waarmee de ondernemer aangeeft zich aan de regels te houden en de aanvraag naar waarheid te hebben ingevuld. Het is daarmee niet nodig om bewijsstukken door een accountant te laten opstellen en mee te sturen.

Het gaat hierbij om ondernemers die tot een bedrag van € 25.000 hebben aangevraagd. Bij een groter bedrag aan tegemoetkoming, is aanvullend bewijs nodig. De uitwerking daarvan is nog niet vastgesteld, zo meldt RVO. Zodra dit wel het geval is, maakt RVO daar melding van op haar webpagina over de steunmaatregel.

Het aanvragen van de definitieve tegemoetkoming (vaststelling) kan tot en met 31 augustus. Ook is het nog mogelijk om de aanvraag te wijzigen of in te trekken. Zie ook het bericht daarover op de website van RVO. Volgens RVO gebeurt dat wijzigen of intrekken slechts mondjesmaat.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws