Delphy met cannabisteam present op GreenTech

11-06-2019    16:02   |    Goedemorgen

Tijdens de GreenTech is Delphy met een breed cannabisteam present in de Delphy stand (08.401). Bovendien is er op woensdag 12 juni in het Food & Flowers Greenhouse theatre een presentatie: de vijf grootste uitdagingen in de teelt van medicinale cannabis.

Delphy heeft acht consultants die gespecialiseerd zijn in de begeleiding van de teelt van cannabis. Er is voor een breed team gekozen, zodat iedere consultant zijn eigen specialiteit kan inbrengen. Onder deze specialiteiten vallen onder andere uitgangsmateriaal, bemesting, weerbaar telen, klimaat, biologische gewasbescherming, bedrijfsopzet en het maken van een solide business plan.
Tijdens de GreenTech kun je kennis maken met de consultants van Delphy in de stand ( 08.401) en tijdens de lezing van René Corsten op 12 juni 2019 van 11.30 uur tot 12.00 uur in het Food & Flowers in Greenhouse theatre. Hij zal vertellen over de 5 grootste uitdagingen in de teelt van medicinale cannabis.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

HortiSoccer bij Starbucks?

Zijn de posters van HortiSoccer nu ook al verkrijgbaar bij Starbucks? Nee, dat niet. Maar je komt ze wel overal tegen. Want niet alleen de...

Blog: 'Een teken van respect!'

Een weblog van Hans Ligtenberg. Hij is oud-docent Groene bedrijfskunde aan de Hogeschool Inholland in Delft en als vrijwilliger actief bij...