Dag van de Tuinbouw: volg de livestream!

13-09-2021    10:40   |    Goedemorgen

Vandaag vindt de Dag van de Tuinbouw plaats in de Evenementenhal in Gorinchem. Op initiatief van HortiContact en Goedemorgen en ondersteund door KAS Magazine en Paprika Tasty Radio draait het die dag volledig om het succes en de trots van de Nederlandse tuinbouw. En jij kunt meeluisteren via een livestream!

Doel van de Dag van de Tuinbouw is het op de kaart zetten van de Nederlandse tuinbouwsector aan de hand van actuele horti thema's als de toekomst van de tuinbouw, circulariteit, daglichtloos telen en autonoom telen, maar natuurlijk staan ook de mensen die actief zijn in de sector centraal.

In de ochtend komt de Dag van de Tuinbouw live vanuit de radiostudio van Paprika Tasty Radio in Bergeschenhoek, aan het einde van de dag vindt het 'Grote Hortidiner' plaats. In een exclusieve setting krijgen gasten uit de tuinbouw een vijfgangendiner voorgeschoteld. Tussen de gangen door vinden presentaties en optredens plaats van onder andere Tim Akkerman (ex DI-RECT). Aan de gesprekstafel schuiven bovendien kopstukken uit de sector aan, die in gesprek gaan met de presentatoren Dennis Weening (bekend van o.a. Expeditie Robinson) en Maurice Wubben.

Die gesprekken kun jij live meeluisteren via de speciale stream. Gebruik deze link om jezelf te registreren en luister ook mee!


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Instagram: Vakkundig

Op de locatie Next van Duijvestijn Tomaten worden de nieuwe tomatenplantjes voor de belichte kas er vakkundig...

Hoog bezoek Beyond Chrysant

Hoog bezoek voor Beyond Chrysant. Vertegenwoordigers van de Indonesische ambassade lieten zich bijpraten over...