VOORN lanceert trosroos Sofie

03-06-2021    10:07   |    Goedemorgen

VOORN Spray Roses introduceert met trots de nieuwe trosroos Sofie. Sofie is crème roze van kleur met vele bloemblaadjes en is rijk gevuld met veel knoppen op de steel. Met de romantische uitstraling is de introductie van Sofie op tijd voor het trouwseizoen dat weer op gang komt. De nieuwe trosroos is vanaf heden jaarrond verkrijgbaar.

De eerste takken van trosroos Sofie zijn in maart als test naar een selectie bloemisten en groothandelaren gestuurd. De reacties waren uitmuntend, het is duidelijk dat Sofie zich onderscheidt door enorme takken vol met rozen en knoppen met een zeer goede houdbaarheid!

Exclusieve trosrozen
Trosroos Sofie is een toevoeging aan het inmiddels uitgebreide assortiment van 15 variëteiten trosrozen die via VOORN Spray Roses jaarrond verkrijgbaar zijn. VOORN Spray Roses staat voor kwaliteit en dat begint met passie. Met een unieke teeltwijze wil VOORN Spray Roses de mooiste, gezondste en meest exclusieve trosrozen kweken.

Het assortiment trosrozen van VOORN Spray Roses is het hele jaar door verkrijgbaar. Topkwaliteit in het trouwseizoen van mei tot september, alsook in de winterperiode. De trosrozen zijn verkrijgbaar in een breed kleurenspectrum en te herkennen aan de karakteristieke zwart-witte uitstraling in logo en verpakking.
Daarnaast zijn nu ook de seizoenproducten verkrijgbaar onder de naam VOORN Seasons met de vier cultivars Gelato, Gentle Trendsetter, Summerrose en Wedding Party.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Toveren met je iPhone...

Ben je fan van Harry Potter en lijkt het je wel wat om net als hij te kunnen toveren? Alles wat je nodig hebt,...