Nieuwe bestuursleden voor HHI

15-02-2017    10:01   |    KAS TuinbouwCommunicatie

Het bestuur van Holland Horti International is versterkt met een aantal ervaren en gedreven ondernemers uit de tuinbouwsector. Jan Omvlee van Rijk Zwaan is benoemd tot nieuwe voorzitter en hij neemt deze taak over van Fred van Heyningen. Holland Horti International heeft als taak het brede tuinbouwbedrijfsleven internationaal te positioneren en te faciliteren.

Fred van Heyningen heeft zijn voorzitterschap overgedragen aan Omvlee omdat zijn functie als managing director bij Nature’s Pride de komende periode veel van zijn tijd gaat vragen. Omvlee heeft als directeur Export bij Rijk Zwaan ruim 30 jaar ervaring in de wereldwijde export van groentezaden en kent de sector door en door.

De rest van het bestuur
Naast Jan Omvlee treden de volgende bestuursleden aan: Eric Moor (directeur/eigenaar Sion), Inge Ribbens (manager internationale zaken GroentenFruit Huis), Maarten Oostenbrink (algemeen directeur Ludvig Svensson), Martien Penning (managing partner Hillenraad) en Meiny Prins (algemeen directeur Priva). De huidige bestuursleden JanWillem Breukink (Incotec), Fred van Heyningen (Nature’s Pride), Ton van Mil (Royal Brinkman) en Henk Westerhof (Anthos), blijven zich ook in 2017 inzetten voor Holland Horti International.

Waar staat Holland Horti International voor?
De meeste Nederlandse tuinbouwbedrijven zijn internationaal actief. Door krachtenbundeling en gezamenlijke positionering kunnen zij effectiever zakendoen en gemakkelijker nieuwe markten betreden. Holland Horti International is hierbij het centrale aanspreekpunt voor de gehele tuinbouwketen. Bijvoorbeeld als het gaat om handelsmissies, follow-up geven aan gelegde contacten, het ontvangen van delegaties, strategische beurzen of de Holland Branding voor de gehele sector.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws