Beurzenweek knalt los!

07-11-2018    10:03   |    Goedemorgen

Voor de sierteeltsector staat deze week in het teken van beurzen. Vandaag starten de IFTF in Vijfhuizen én de FloraHolland Trade Fair in Aalsmeer.

De International Floriculture & Horticulture Trade Fair wordt voor de 9ekeer gehouden en vindt plaats in Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen. Er is een recordaantal standhouders, waarmee de IFTF haar ambities waarmaakt als ’s werelds grootste beurs voor internationale telers en kopers. Nieuwkomers op de beursvloer zijn vertegenwoordigers uit Iran en Zimbabwe. Niet alleen de standhouders komen vanuit de hele wereld; de beurs verwacht ook bezoekers uit meer dan 125 landen. 

World of Flowers
Een belangrijk onderdeel van de IFTF is sinds vijf jaar de World of Flowers met prachtige producten en inspiratie. Op woensdagochtend gaat meteen de Wim Hazelaar Trofee van start, een competitie voor bloemsierkunstenaars. Vrijdag wordt de Student Challenge gehouden en er is een Company Area. Donderdagavond vindt voor het eerst NEW! plaats. Tussen 18:00 en 21:00 uur kun je er netwerken met bloemisten, kwekers en handelaren. Chris Martens reikt dan de Wim Hazelaar Trofee 2018 uit en is voor de eerste keer de Young Creatives Award, georganiseerd in samenwerking met Michael van Namen.
De IFTF en World of Flowers is van woensdag 7 tot en met vrijdag 9 november. Meer informatie vind je hier.

FHTF
Zo’n twintig kilometer verderop is deze week nog een grote beurs voor de sierteeltsector: de FloraHolland Trade Fair. Kwekers van Royal FloraHolland, veredelaars, handel en een aantal leveranciers presenteren zich op de beurs met nieuwe producten, demo’s en duurzame innovaties. Het thema van de beurs is dit jaar ‘Connect to Global Growth’. Op de beurs is ook ruimte voor lezingen van interessante sprekers, die je meenemen in de wereld van later. Wat zijn de trends voor 2019? Welke toekomst is er voor de sierteeltsector?
De beurs is van woensdag 7 tot en met vrijdag 9 november. Registreren en meer informatie vind je hier.


Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties

Reageer op dit bericht

Meer nieuws

Prijs voor tulp Roeska

De enkele paarse Roeska, veredeld door Marax, gaat dit jaar door het leven als de meest belovende nieuwe tulp...

FromBoer kiest Monarch

FromBoer (het vroegere Boer Den Hoedt) verhuist in het najaar van 2020 naar een ultramoderne energiezuinige...